Mrs. b & co

Tisdagstema: sovrum

Fabriken har sovrum som tisdagstema idag. Välkommen på en sneak peak in i vårt! Vårt sovrum är nog det rum som har förändrats minst under de fyra år vi bott i vårt hus. En ny tapet tillkom på väggen för ett par år sedan, men utöver det så är det inte mycket som har hänt. Jag tror vi t.o.m. sover i samma bäddset som dagen vi flyttade in i huset (det säger väl iofs en del om kvalitén - inte illa!). Det är inget fel i sig (jag söker inte förändring för förändringens skull), men jag skulle gärna vilja göra i ordning sovrummet lite mer än vad det är idag. Men det får bli planer för framtiden. Men ett par nya påslakan skulle förstås inte sitta fel. Jag är dock lite kräsen vad gäller färg och mönster, och skulle vilja hitta något i ett härligt mönster som håller färgen bra tvätt efter tvätt. Har ni några tips?Kommentarer
Postat av: LiseLotte

Gillar färgerna på tapeten, ja mönstret också ;)) LiseLotte

2010-10-12 @ 21:01:13
URL: http://liselottesj.blogspot.com/
Postat av: InneoUte-Malin

Superfin tapet! Tycker att det ser enkelt och fint ut. :-) Själv går jag också i sovrumsfunderingar. Får väl se om jag orkar samla kraft för att måla om...Hade koll på att även du har en Tolomeo. Såna viktiga saker glömmer man inte... ;-)

2010-10-12 @ 21:32:33
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Tina // Peppar & Vanilj

Harmoni och stil är det första jag kommer att tänka på när jag kikarin här idag =)K R a M // T i n a

2010-10-12 @ 21:48:14
URL: http://www.pepparochvanilj.blogspot.com
Postat av: Camillasnyahemem

Men gud, den där tapeten har vi i Leas rum och när jag såg bilden tänkte jag "har hon fotat hemma hos mig?". Snacka om kortslutning, det KAN ju vara fler än jag som har den tapeten. Hahaha! :) Dags att sova kanske? :)Vilket fint bidrag du kom med, jag är sugen på att haka på när jag ser alla inspirernade bilder! Tackar!

2010-10-12 @ 23:23:58
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: HUSnrNIO

Lugnt och fint. Vi har samma tapet i den mörka färgsättningen som fondvägg i vardagsrummet. Nya påslakan står på önskelistan här också men långt ifrån överst så det dröjer nog länge än innan det blir några sådana. Ha en trevlig hösthelg.

2010-10-15 @ 11:46:26
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Lollo

Härlig tapet! Skön färgskala att ha i ett sovrum...Ha det Bra! /Lollo

2010-10-16 @ 22:55:07
URL: http://lilalollo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0