Mrs. b & co

Bajs-trofé

Stoppa pressarna! I går hände det - sonen bajsade på toaletten för allra första gången i hela sitt (snart) tre-och-ett-halvt-åriga liv. Och då var han så klart välförtjänt av sin utlovade bajs-trofé. En gräsklippare med både spak och låtsasgräs inhandlades idag.
Dagens skörd (eller vad man nu ska kalla det) har omfattat inte mindre än fyra(!) toa-besök med nr.2. Jag tror det har blivit nån form av happening. Inte illa för en mycket bestämd och försiktig pojke som kissade på pottan för första gången för exakt två veckor sedan! Måste jag tillägga att vi idag är mycket stolta över vår modiga son.
Enkelt gott

Finns det något godare och enklare än potatissallad på sommaren? Då tänker jag inte på den kladdiga varianten, utan en fräsch och krispig sallad full med godsaker. Denna kan jag äta nästan varje dag utan att tröttna, konstigt nog. Och så går den att variera med det som råkar finnas hemma.

Här är gårdagens variant med bl.a. fetaost, sockerärtor och rädisor. Fast bilden ljuger lite - grilltallriken kunde som vanligt inte åtnjutas utomhus. Rackarns getingar...


Utebord


Här är vårt senaste färdigställda projekt. Ett egenbyggt utebord - äntligen! Äntligen kan vi få njuta av tidiga mornar med smarrig frukost ute på altanen. Och sköna middagar under parasoll med grillat och ett glas rosévin. Mmmm.
Eller inte. Glädjedödare nummer ett, ettriga getingar med hela tjocka släkten, har gjort att vi numera väljer att äta inomhus... Trist men sant.

Inspirationen till bordet kommer från Martin Timell & Äntligen Hemma. Bordet är behandlat med svartpigmenterad träolja. Självfallet var det absolut nödvändigt att ett nytt verktyg behövde inhandlas, enligt maken. Annars skulle det inte gå att tillverka detta fina bord. Ja ja, maken fick sitt verktyg, jag fick mitt bord...

 


Rea-fynd


Ja, klänningen alltså, inte dottern. Ynka 35 kronor kostade denna söta sommarklänning. Den är perfekt att busa i varma sommardagar som det är nu.
Hur kommer det sig att det knappt går att hitta pojkkläder på rean, medans flickkläderna hänger på rad?
Bloggpremiär!

Så var det dags! Inspirerad av alla roliga inredningsbloggar där ute så vill jag också bidra med mina tankar och idéer.
Välkomna in!

RSS 2.0