Mrs. b & co

Tisdagstema: adventspynt

Snart är det dags. Att hänga upp adventskalendern som därefter ska fyllas med paket. Vi kör en hemmasydd variant som fylls med paket för varje advent istället för varje dag, vilket känns mer överkomligt för min del att hinna fixa. (Tror jag i alla fall - det är väl hela fem dagar kvar innan paketen ska finnas på plats?)

Fabriken har adventspynt som tisdagstema och jag kör en "favorit i repris".


Kommentarer
Postat av: Lotten

Vad fin den var! Jag kör en liknande variant faktiskt.... insåg för evigheter sedan att jag aldrig kommer att bli en sådan mamma som fixar 24 små paket till vart och ett av ungarna ;-)

2010-11-24 @ 15:49:58
URL: http://ornnastet.blogspot.com
Postat av: InneoUte-Malin

Verkar helt klart vara en toppenidé med ett paket i veckan i stället för varje dag. Själva skrotade vi konceptet helt i år. Storasyster var helt enkelt inte så kul att ge presenter förra året - så vi har beslutat oss för att sluta innan de blir alltför bortskämda våra små skitungar. ;-)



Tjusigt arrangemang på bordet. Har också funderat på hyacint i Marimekko-skålen och nu när jag ser hur fint det blir hos er så får det bli så. :-)



Ha en fin helg!

2010-11-26 @ 12:52:51
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Jättefin adventskalender! Ha en härlig första advent.

2010-11-28 @ 11:06:19
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Ylva

åh vilken underbart söt kalender, lite retro tycker jag. Hos oss blev det ingen kalender i år. Men barnen är så små, de kanske inte minns att det hängde paket i taket förra året....

2010-11-28 @ 22:13:45
URL: http://darlingthings.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0