Mrs. b & co

Se vardagen: sommarbrun

Nja, det är väl egentligen inga bruna ben vi talar om. Utan mer en nyans åt det somriga hållet istället för det likbleka. Ja, det blev ett inköp av brun färg på tub till slut. Senast jag testade BUS var förmodligen i början på 90-talet. Det jag minns från den tiden var klassiskt brun-utan-sol-orangea ben à la much is more. Produkterna har helt klart utvecklats sedan dess. Jag blev rekommenderad Lancômes Flash Bronzer. Jag följde noga instruktionerna för bästa resultat, och dagen innan applicering använde jag en gammal olivoljesaltscrub jag hittade i badrumslådan, följt av fuktgivande lotion. Och dagen efter tog jag lite lotion igen innan jag använde den något färgade gelen. Appliceringen gick enkelt och benen torkade snabbt. Doften var god, dock övergick den ett par timmar senare i den karakteristiska brun-utan-sol lukten. Men så här första gången på många år så är jag klart nöjd. En lätt dos sommarfärg utan att det ser konstigt ut. Precis vad jag ville ha!





Kommentarer
Postat av: Weronica - En mammas dag

Jag har gott hela varvet runt i ryck från kastanjevatten i början av 90-talet till att förföras av Niveas brun utan sol för några år sedan. Den var jag jättenöjd med, tills den en mycket varm dag liksom rann av mina ben så jag stod där med tigerlook :). Nu har jag blivit gammal och helt enkelt accepterat mina bleka spiror. Kalla det en insikt eller något i den stilen ;). Men fin ser du ut och heja i joggingskorna också!

2010-07-05 @ 16:52:04
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: Jenny

Det där är verkligen något jag skulle behöva till mina lik-stockar oxå! Ska se om jag orkar någon dag haha...

Du har verkligen tagit såååå fina bilder - du är jätteduktig!

Kram Jenny

2010-07-06 @ 07:55:56
URL: http://www.fyraifamiljen.se
Postat av: Carina - inspirera

Åh vilket bra tips...det skulle verkligen behövas en liten uppiffning så här innan semesterklänningen ska på.... sommarbruna ben det hörs ju hur snyggt det är!

Kramen.

2010-07-06 @ 15:20:06
URL: http://inspirera.bloggsida.se
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Precis lagom bruna ben. I år hade vi förmånen att starta semestern med tio dagar i Spanien, så benen hade allt fått lite färg innan de visades upp hemma.

2010-07-06 @ 23:43:26
URL: http://houseofjammi.blogg.se/index.html
Postat av: Dessi

Lagom brun färg! Jag har också kritvita ben... Kanske också borde införskaffa mig lite BUS... Eller så blir det en vända i solen idag!

2010-07-07 @ 09:34:25
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Blogg by Maliin Stoor

Nice!!



Maliin

2010-07-08 @ 10:29:06
URL: http://www.qreate.se
Postat av: Helena [ROOM AND SERVE]

Snygga spiror!

2010-07-08 @ 12:59:50
URL: http://rromservice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0