Mrs. b & co

En lampa

Men inte vilken lampa som helst! Vi fick hem leveransen precis lagom till min födelsedag och nu när vi haft lampan, en Tolomeo Lettura från Artemide, i två månader så kan jag lugnt konstatera att vi är jättenöjda! Att lampan tilltalar mig estetiskt är förstås en sak, men jag är minst lika nöjd med dess funktion. Belysning är vi generellt ganska dåliga på här hemma, i alla fall med avseende på antal ljuskällor. Vid soffan har det saknats belysning för läsning och handarbete, och då jag gärna ägnar mig åt båda saker så märker jag förstås en stor skillnad nu när det finns en lampa på plats för det avseendet. Så skönt!

En ny belysningskälla gav definitivt mersmak. Vi saknar bordslampor i de flesta rum, golvlampor, och även taklampor på sina ställen. Så det finns helt klart möjligheter till ännu fler lysande förbättringar. Men nu när det går mot ljusare tider kanske bristen inte märks lika mycket. Så det får bli något att ta tag i till hösten igen.

Det har varit lite dåligt med uppdateringar på bloggen, främst pga tidsbrist. Med beordrad övertid ända fram till juni så får jag prioritera annat än bloggen när jag väl har lite tid över. Lite trist, men inte så mycket att göra åt…


Kommentarer
Postat av: LiseLotte

Jag har saknat dina inlägg, men nu förstår jag. Inte kul. Men som tröst tiden går fort. Eller var det någon tröst? :)

2010-04-16 @ 22:42:37
URL: http://liselottesjodin.blogspot.com/
Postat av: Proforma

Men så snygg!!! Jag är själv ute efter en golvlampa och den här kommer absolut upp på min förslagslista! Mycket bättre pris än Aj golvlampa som jag drömmer om!

Trist när tiden bara går åt till jobb, man vill ju så mycket mer!

Ha en trevlig helg... och försök koppla av!

Irene

2010-04-17 @ 01:02:39
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Linruz

Har med dåligt med tid just nu till bloggandet.¨, men blir naturligtvis sååå glad när jag ser ett inlägg från dig.

Lampan är grym. Förstår att du är helnöjd med den.

Ha en fin fin helg.

KramLina

2010-04-17 @ 08:10:56
URL: http://www.linruz.se
Postat av: Jenny (Fröken Jakobs)

Den är jättefin er nya lampa! Det finns ju att välja i mängder och det är kul att se vilka olika lampor som tilltalar olika människor :-) Sköt om dig och arbeta så lugnt du kan trots beordrad övertid! Kram och trevlig helg!

2010-04-17 @ 09:07:16
URL: http://www.fyraifamiljen.se
Postat av: Hallakulle bygger bo

Snygg!

Det är verkligen en konst att få till rätt lampa på rätt plats. Vi saknar massor av lampor och dom jag hittar kostar inte loppis... Men som sagt, ljusa ljuser ligger framför oss så lampkontot kan växa till sig lite under sommaren.

2010-04-17 @ 19:23:47
URL: http://hallakulle.wordpress.com
Postat av: Weronica - En mammas dag

Ett fint klassiskt val säger jag som har Tolemeos in da house också :) En fin interiörbild har du fått till också. Ha en fortsatt trevlig helg!

2010-04-17 @ 22:26:00
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: InneoUte-Malin

Åååh... nu blev jag avis. Jag har varit kär i dem så länge, men hittills har de alltid fått stryka på foten när vi haft en slant över till lampor. Någon gång... De är så fina! :-)



Vet precis vad du menar med tiden. Du gör helt rätt prioritering. Bloggen finns ju kvar och vi som läser den också. ;-)

2010-04-18 @ 20:51:22
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Sophie

Kul att höra att ni är så nöjda med lampan. Det är precis en sådan som min man vill ha. Vem vet kanske det hamnar en sådan hemma hos oss oxå :)



Mvh Sophie♥

2010-04-19 @ 21:08:19
URL: http://sophiesfashion.blogg.se/
Postat av: Ida

Mycket snygg lampa! Arbetsbelysning vid soffan är ett måste, själv har jag en enklare variant från Ikea i väntan på något snajsigare ;) Fenomenet tidsbrist är jag väl bekant med, jag röstar för att utöka dygnet med några timmar!

2010-04-23 @ 09:27:34
URL: http://www.familjeniuttran.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0