Mrs. b & co

Ikea-hysteri

Vi har tillbringat eftermiddagen på Ikea tillsammans med halva Göteborg. Det tillsammans med två viljestarka "om-jag-ej-får-som-jag-vill-så-skriker-jag-så-högt-jag-bara-kan" barn kan göra vem som helst alldeles mör, och numera klassas Ikea-besöken inte som några nöjesbesök för oss föräldrar i alla fall.

Till och med inköpen slutade ovanligt magert. Batterier, värmeljus, en rulle julpapper, och en lampfot får i alla fall inte mig att hoppa särskilt högt av (inrednings-)glädje. Men lillasyster fick i och med lampfoten en lampa till sitt rum, så det var ju bra.

Tack alla för era snälla krya-på-dig önskningar till storebror!!!Kommentarer
Postat av: Mari

Det var lite magert men så är det ibland, kan ju inte handla för handlandets skull och så måste man ju har inspirtation. Var likadan mitt första varv till IKEA i fredag men lyckade bättre i den andra varvet (lite iaf)Kram!

2008-10-11 @ 21:14:57
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: Helen

Håller med om att IKEA med två barn inte är något kul, sist gång barnen var med fick de faktiskt testa Småland, de tyckte att det var toppen och vi fick en timmes shopping i lugn och ro.

2008-10-11 @ 21:47:26
URL: http://helenspysselpapp.blogspot.com
Postat av: Livet i byn

Vi har också varit på IKEA i dag, fast i en helt annan del av landet. Det var massor av folk även i Haparanda.~Livet i byn

2008-10-11 @ 21:52:35
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: fru Sätterlund

Läste din kommentar i min blogg ang. sonen. Min J fick en reaktion i torsdags med klåda, rejäla nässelutslag - dvs rödprickig/flammig på hela kroppen. Han blev även "knölig". Han fick då kortison, adrenalin och nån antihistamin tror jag, och det gick ner. Igår kom utslagen och klådan tillbaka och vi åkte in till VC. Fick kortison och order om att ge honom en Cetrizin som jag har mot allergi. Prickarna gick ner men, hör och häpna, kom tillbaka igen nu ikväll!! Gav honom en tablett idag också och det vänder igen... Har de blandat i nåt skit i penicillinet eller vad är det för fel? Det kändes konstigt att din son också har haft samma problem. Vad äter han för penicillin?

Min J har inte ätit sitt p. sedan i torsdags men det kunde tydligen sitta kvar ett tag.Krya på er iallafall! Kram Therese

2008-10-11 @ 22:11:38
URL: http://tesbrandt.blogspot.com
Postat av: Jenny

Kan tänka mig att det blir bökigare när barn blir större. Än så länge tycker min lilla tjej att det är väldigt roligt för hon ville åka rutchkanan de har bland barnens saker i Kungens kurva ;-) Å att gå å titta på alla saker är skoj men hon vill i slutändan inte ha nåt fast hon får haha.. Gulligt med lampan iaf! Kram och trevlig lördagkväll!

2008-10-11 @ 22:25:17
URL: http://vitre.blogg.se/
Postat av: Sök och du skall finna

Tror det måste varit en speciell shoppingdag idag. Vår yngste son var på klädoutlet idag, och han sa att han aldrig någonsin sett en så låååång kö.Fin lampa!!Ha det gott!

2008-10-11 @ 23:07:54
URL: http://2bloggen.blogspot.com
Postat av: Designtjejen

Ibland kan det bli hysteriskt på IKEA.. speciellt på helgerna :-)

Jätte fin lampa!

Kramis

2008-10-12 @ 09:39:38
URL: http://designtjejen.blogg.se/
Postat av: Proforma

Då sparade du dom pengarna :)

Jag fick "glitter" igår, jag skickar vidare det till dig. Titta in till mig så får du se.

Trevlig söndag!

2008-10-12 @ 12:08:24
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Mia

Upplevde samma sak på Gekås i helgen, kändes som hela Götaland var där. Men det var det värt!Hoppas du haft en bra helg!

Kram Mia

2008-10-13 @ 10:54:32
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0