Mrs. b & co

Tisdagstema: badrum

Här följer ett par glimtar från vårt badrum. När vi byggde huset för fyra år sedan var val av badrumsinnehåll bara ett av många saker vi våndades över. Det är mycket som ska beslutas på kort tid. Nu såhär efteråt kan jag känna att vad gäller badrum är det mycket tur att vi gjorde de val vi gjorde, dvs val som jag är nöjd med än idag. Visst finns det saker jag skulle kunna tänka mig att ändra, men med de funderingar vi hade då hade det kunnat varit ännu fler.

I badrummet har vi dubbla handfat och en stor spegel ovanför. En stor spegel på en bra höjd känns som ett måste för mig - jag ogillar badrum där man nästan får stå på tå för att se sig själv i spegeln.Det allra bästa med vårt badrum är bastun. Det finns inget bättre än att ta en varm skön bastu efter en dag ute. Eller för all del, efter en dag inne. På söndagar brukar vi köra en riktig familjetvagardag. Barnen i badet och vi vuxna i bastun. Barnen har ännu inte riktigt förstått tjusningen med bastubad ("mamma, det är varmt härinne!") och föredrar badkaret. Själv skulle jag klara mig helt utan badkar. Men bastar gör jag som sagt mer än gärna. Fast det kan förstås ha att göra med mina finska rötter. (No voi - nyt tuli niin paljon kirjoitettua tuosta saunasta että tuli taas mieli saunoa...)
Mitt bidrag till Fabrikens tisdagstema.


Kommentarer
Postat av: Mia

Jag håller med dig, mitt i byggtiden är det så svårt att tänka..vi körde med vitt kakel och svart golv till det, ett val jag tror jag kommer gilla ett bra tag framöver även om det tien är något extravagansa liksom:) Fina bilder till fabriken!Stoooor kram vännen...

2011-01-25 @ 20:23:26
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Postat av: Malin

Sauna on kyllä mukava!Men trots att jag är en tornedaling så badar jag oftare badkar..

Fast i stugan då är det bastu minst varann kväll.

2011-01-25 @ 20:57:29
URL: http://malkins.blogg.se/
Postat av: Jo

Lyxigt med bastu! Jag skulle dock aldrig vilja yta ut mitt badkar, det är bland det bästa med denna lägenhet.På tal om lägenhet, så är jag grymt avundsjuk på ditt lyxiga badrum. Det är inte så lite finare än vårt hyresrättsbadrum!

2011-01-25 @ 21:48:36
URL: http://frkp.blogspot.com
Postat av: Jo

Lyxigt med bastu! Jag skulle dock aldrig vilja yta ut mitt badkar, det är bland det bästa med denna lägenhet.På tal om lägenhet, så är jag grymt avundsjuk på ditt lyxiga badrum. Det är inte så lite finare än vårt hyresrättsbadrum!

2011-01-25 @ 21:49:14
URL: http://frkp.blogspot.com
Postat av: Caroline

Vilket härligt badrum! Jag skulle också vilja ha en stor härlig spegel. Som det är nu ser jag inte min haka och sambon inte sin panna. För att inte tala om barnen, de kommer inte ha en chans på många år att se sig i badrumsspegeln.Ha en fin kväll!

2011-01-25 @ 22:19:34
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Carina - inspirera

Vad härligt! Badrum är ju ett viktigt rum tycker jag...

Kramen.

2011-01-26 @ 10:53:42
URL: http://inspirera.bloggsida.se
Postat av: Dessi - Home and desire

Åh vilket lyxigt och härligt badrum ni har! Ser riktigt stort och mysigt ut! :)Kram!

2011-01-26 @ 12:57:32
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Ida

Fint!Även i vår familj är bastun ett uppskattat inslag i vardagen, speciellt vintertid. Det är bara synd att den är inklämd i källarens mest ocharmiga del ;)

2011-01-27 @ 08:58:41
URL: http://familjeniuttran.delacreme.se
Postat av: LiseLotte

Vi planerar in en bastu i det kommande nya badrummet ( vilket århundrade som helst) och vi har inte finskt påbrå men älskar att basta. Barnen har lärt sig att basta eftersom simhallen har det och de gillar också det. Nu är de också lite äldre.

Badrummet var riktigt fint. :) LiseLotte

2011-01-27 @ 12:03:54
URL: http://liselottesj.blogspot.com/
Postat av: InneoUte-Malin

Vilket härligt badrum. Bastu ger onekligen det där lilla extra. Vrållyxigt!Ha en fin helg!

2011-01-28 @ 08:16:24
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: pia

Jag blev minst sagt åxå sugen på att basta nu när du skrev så mycket om att basta;) Jag har däremot varken bastu eller badkar :.(

2011-01-30 @ 17:31:01
URL: http://baramittlillahem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0