Mitt dagliga bröd...

Uppdaterad med en aningen tydligare bild på receptet (hoppas jag)...
Brödet ser spännande ut, vill jag gärna prova men länken fungerar inte!
Svar: Vitrinskåpen som du nämnde i kommentaren hos mig, är tre vanliga väggskåp, en egen lösning då vi inte ville ha ett vanligt högskåp. Blev väldigt lyckat!
Skumt - länken ser ut att fungera för mig! Nån mer som den inte funkar för?
Aha, nu förstår jag...
Jag brukar alltid vänsterklicka på länkar och öppna i en ny flik. Jag trodde att receptet fanns på en annan sida. Detta var ju bilden i större format och då kan man inte öppna i en ny flik... tänkte inte på det.
Tyvärr går det inte att läsa receptet, lite för liten bild ändå!
Ser verkligen gott och nyttigt ut...tror jag får införskaffa mej en KitchenAid jag oxå=) Ha det gott, kram emmsan
Proforma: Ja, det har du rätt i. Ser nu att det knappt går att se vad det står. Ska fixa receptet på annat sätt imorgon...
mm, det ser gott ut! men svårt att läsa... :/
Riktigt smarrigt! Egenbakade bröd är mkt godare än de man köper i affären.
Jodå, visst blev det nytt överdrag på strykbrädan. :)
Jag har en utmärkelse till dig på min blogg.
/tindra som jag
Svårt att läsa receptet nu med men om man sparar ner det på skrivbordet så blir det tydligt och klart, tack. Detta ska jag prova!
Proforma: Ja, det verkar vara helt omöjligt att få det bättre än såhär. Jag behöver nog en lektion i "publicering av ett stycke bröd recept" för att lyckas bättre... :-)
Men bra att det såg bättre ut nersparat!
Vad bra, tack! :-) Dottern och jag gjorde börd förra veckan och för mig som har svaga armar var det perfekt med en Kitchen Aid. Ska genast kolla in det här receptet, tusen tack! :-)
Vill du baka surdag av mer avancerat slag men ändå lätt - pröva bloggen pain de Martin - allt om brödbak och surdegar. Gör egen jäst! Recept hittar du på bloggen ifråga.
Dega mega