Mrs. b & co

Tisdagstema: loppisfynd

Äsch nu ljuger jag. Tisdagstemat i Fabriken idag passar inte just mig, då jag vad jag kan minnas inte äger några loppisfynd. Det är inte så att jag ogillar loppisar på något sätt. Jag skulle gärna öka antalet besök, men samtidigt har jag så mycket annat jag också vill göra på fritiden. De fåtal gånger jag har varit på loppis de senaste åren har jag inte hittat något som fallit mig i smaken.

Så istället för loppisfynd visar jag ett annat fynd. En väggljusstake i keramik jag köpte för dryga tio år sedan. Ett impulsköp där jag klev in i en keramikbutik inne i stan. Jag vet inte så mycket om den mer än att jag fortfarande är förtjust i färgerna och mönstret. Ljusstaken har dock ännu inte riktigt hittat sin rätta plats här i huset och huserar än så länge på övervåningen. Men jag hyser gott hopp om att en flytt till nedervåningen inte ligger alltför långt bort i tiden.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Den förstår jag varför du tyckte om, hoppas du hittar platsen med stort P för den så småningom ;-)

2010-09-21 @ 20:52:06
URL: http://www.fyraifamiljen.se
Postat av: LiseLotte

Finns den butiken kvar?

Den är helt underbar



:-) LiseLotte

2010-09-21 @ 21:11:50
URL: http://liselottesj.blogspot.com
Postat av: Anna/Rackarungar

Hade lika gärna kunnat komma från en loppis, en riktigt bra en! Väldigt fin stake som säkert kommer hitta bästa platsen snart!

Kram Anna

2010-09-21 @ 22:27:00
URL: http://rackarungarbloggar.blogspot.com
Postat av: Proforma - Irene

Nej, loppis är inget jag besöker särskilt ofta heller för jag hittar aldrig något jag vill ha.

Ljusstaken var fin! Ja, på rätt plats så...

2010-09-21 @ 22:59:19
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: InneoUte-Malin

Otroligt läcker - och lite ovanlig. Här är en loppisanalfabet till. Det blir liksom inte av - och de gånger det blir av finns det bara skräp. Nåja, någon måste ju köpa nytt också. ;-)



Det är murgröna vi har i krukorna. Den i den höga runda spaljén har vi haft i fyra år - den klarade till och med den tuffa vintern utomhus - så jag skulle vilja säga att de trivs bra. Jag har dock läst att deras rötter växer ganska djupt så man ska nog undvika de allra minsta krukorna.

2010-09-22 @ 08:13:03
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan :) Saljer du fortfarande ditt objektiv?

2010-09-22 @ 21:43:09
Postat av: Mrs. b

Svar till anonym:

Objektivet är tyvärr redan sålt.

2010-09-22 @ 21:50:04
URL: http://mrsbandco.blogg.se/
Postat av: Weronica - En mammas dag

Vackert! Det där är en sådan där typisk sak som jag själv skulle stå och resonera med mig själv om i affären. Åh, den är ju så vacker. Min magkänsla säger mig att jag bara älskar den och kommer att vilja se den resten av livet. För den berör mig. Eller åh, det kanske bara är en förälskelse. När jag kommer hem blir det kanske nja och jag kommer att använda den som julpynt eller något för att rättfärdiga den för mig själv - typ så :)

2010-09-23 @ 14:47:26
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: Anne

Åh, tack för tipset om ram till mina fjärilar. Ska till Gallerix imorgon och fixa enligt ditt tips. Ha en superfin helg, Lilla@

2010-09-24 @ 20:24:29
URL: http://www.mysfabriken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0