Mrs. b & co

Godis

Så värst mycket Halloween-relaterade traditioner har vår familj inte skaffat sig än. Men en sak som blivit tradition är vårt Halloween-godis. Det började nog förrförra året. Vi införskaffade godis för att vara på den säkra sidan inför kommande knackningar på dörren. Snusförnuftigt tyckte mamman i familjen (dvs jag) att det absolut skulle vara godis med papper på – det kunde ju bli hur många lortiga små barnahänder som helst som åkte ner i skålen för en näve påfyllnad till sin medhavda påse. Alltså inhandlades första bästa storpack ”godis-med-papper-på”.

Förra året när det närmade sig Halloween deklarerade sonen bestämt att vi då måste köpa Halloween-godis. Ja, det är klart att vi ska köpa godis svarade vi, varpå han förklarade att det inte fick vara vilket godis som helst, utan Halloween-godis. Till slut förstod vi att han syftade till samma pappersbeklädda godis som vi hade haft året innan.

Så i år visste vi vad som förväntades. Det ack så viktiga godiset är inhandlat, och nu är vi åter redo med en skål full för eventuella dörrknackare. Får jag presentera vårt Halloweengodis –  frukttoffée av märket Eldorado.

Hoppas ni får en fin helg!


Kommentarer
Postat av: Tina // peppar och vanilj

Önskar dig en fortsatt trevlig lördag ♥ och hoppas att godiset räcker till dig oxå ;)



K R a M // T i n a

2010-10-30 @ 16:00:49
URL: http://www.pepparochvanilj.blogspot.com
Postat av: Proforma - Irene

Ja, här har vi också laddat upp med godis, dock utan papper! Man vill ju inte få några ägg kastade på dörren som jag fick till svar förra året när jag frågade vad de skulle gjort för bus om de inte fick godis.

Trevlig helg!

2010-10-30 @ 17:31:48
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Caroline

SJälva har vi köpt klubbor inslagna i plast i år. Tänkte också på det där med alla smutsiga små barnhänder som gräver i skålen, haha.

2010-10-30 @ 19:58:22
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Ylva

jag köpte också en stor påse! efter inköpet har det inte kommit en enda unge. Nu sitter jag här med jordens bautapåse geisha, dumle och jag vet inte vad.

2010-10-30 @ 22:15:37
URL: http://darlingthings.blogspot.com
Postat av: Jenny

Här var jag helt oförberedd på denna osvenska tradition så jag förklarade snällt för dem att här firar vi inte denna helg.. :-S Men jag slapp bus iallafall! Dottern tittade STORÖGT på dem och när de gått sa hon - det var häxor mamma!! ;-)

Kram Jenny

2010-10-30 @ 22:15:47
URL: http://www.fyraifamiljen.se
Postat av: Maria

Hade turen att få en massa godis (med papper) innan Halloween för jag hade förstås glömt bort att köpa. Ett gäng tjejer kom igår och knackade på och nu hoppas jag bara att det inte kommer några idag eftersom jag tuggat i mig det mesta godiset själv ...

2010-10-31 @ 11:15:48
URL: http://grattbo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0