Mrs. b & co

Syren

Kikar jag ut genom altandörren nu ser jag vår lilla dvärgsyren på stam. Jag trodde ett tag att det inte skulle komma några blommor, men nu är den äntligen på gång. (Annat än vi kan säga om vårt äppelträd, som inte har visat några blommor sedan vi planterade den förrförra sommaren. Det kanske är så att det stackars trädet inte trivs hos oss.) Men tillbaka till syrenen. Vi har ju inte så mycket annat som blommar eftersom vi har en relativt nyanlagd tomt, så det minsta lilla blommor som börjar visa sig blir vi självfallet extra glada över. Penséerna som planterades i våras i olika krukor och korgar har blivit helt ”wild n’ crazy”. Det är nog dags snart att byta ut dessa mot andra förälskelser.Kommentarer
Postat av: Jenny

Man blir så glad av allt som blommar, jag håller med! Även vi håller på och kämpar med vår nya tomt, man får påta lite här och var tills det tar sig :-)

Kram Jenny

2010-06-03 @ 22:34:23
URL: http://www.fyraifamiljen.se
Postat av: Proforma - Irene

Dvärgsyrener är så söta, har själv fyra stycken på rad! Det är många växter som inte klarat vintern. Vi förlorade vårt vackra rosenträd :( och flera lagerhäggar har dött helt eller delvis. Jättetråkigt!

2010-06-04 @ 00:33:57
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Weronica - En mammas dag

Nämen! Skrev precis att vi köpt en dvärgsyrén. Då vet du allt om krukodling av densamma då :) Tipsa gärna en novis!

2010-06-04 @ 13:08:12
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: Bodil

Åh, jag älskar syrén. När jag lämnat Melker på skolan i morse gick jag förbi ett bostadsrättsområde i närheten med en superlång syrénhäck och stal några kvistar. De står nu på vår byrå i sovrummet och ger doften av sommar. Lovely! Trevlig helg!

2010-06-04 @ 14:15:17
URL: http://gladjeamnen.blogg.se/
Postat av: Carina - inspirera

Det är en härlig tid...så ljuvligt det doftar och blommar!

Kramen.

2010-06-04 @ 21:06:42
URL: http://inspirera.bloggsida.se
Postat av: Anna-Karin

Syrenerna känns extra ljuvliga i år av någon anledning. Min Miss Kim på balkongen blommar som om det vore för sista gången. Fast mina Pens´´er håller sig fortfarande på mattan :-) Är det en Palibinsyren du har?

2010-06-05 @ 22:20:37
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0