Mrs. b & co

Sten och åter sten

Då sommaren återvände igen i helgen tog vi tag i ytterligare ett utomhusprojekt. Ett ton sten har nu landat hemma hos oss! Ja landat är väl kanske inte helt korrekt beskrivet - maken ska ha all credit för att ha burit 2 ton sten (ja, matematiskt blir det ju två ton: ett ton upp på släpet, och ett ton av släpet).

Vad ska nu detta bli? Ja, det har med hålet i tidigare inslag att göra. Och medan Mrs. b sitter inne och bloggar (någon måste ju göra det också ;-), så sliter maken med förarbetet. Det är ju säkert en timme kvar innan det blir mörkt, och känner jag honom rätt så kommer han inte ge sig förrän dess.



Kommentarer
Postat av: Tindra som jag

Kul med utomhusprojekt :-). Vi har precis kört bilen full med häck :-D Hihi jo alltså häckplantor så imorgon skall vi plantera sista biten sedan är ena häcken färdig. Det är mycket med hus ju.

Nu på sommaren så gillar jag att vara ute och pyssla, visst bor ni också i nybyggt hus? Vad är det för slags hus?



Ska bli spännande att se hur ert steprojekt blir.



/tindra som jag

2008-08-17 @ 20:56:38
URL: http://www.tindra-som-jag.blogspot.com
Postat av: jenny

spännande och få se vad ni hittat på. Det brukar ju vara lite förarbete med sten innan man får göra det roliga. Hoppas helgen varit bra. Kram/jenny

2008-08-17 @ 21:21:02
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: Proforma

Ja, det blir mycket när man tänker efter! Vi fick levererat 10 ton jord, grus och flis förra året och 25-30 ton sten och min man har gjort allt själv, både kört ut flisen och lagt all sten. Nu börjar vi se en ände på det.

2008-08-17 @ 21:23:16
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Mrs. b

Tindra som jag: Ja, häck ja... också nåt som lyser med sin frånvaro här. Men vilket år som helst så kanske det blir en häck här med. Va bra - då kan jag konsultera dig! :-)

Vi bor i ett 2 år gammalt (nytt) 1.5-plans Sjödalshus.



Jenny: Ja, det är nog en del förarbete för stackars maken :-)



Proforma: Åh, då har jag en expert att fråga sen när vi (någon gång i framtiden) påbörjar det riktiga arbetet med att lägga uppfarten! :-)

2008-08-17 @ 21:54:19
URL: http://mrsbandco.blogg.se/
Postat av: Anna

Spännande att få se resultatet sen! Jag har också en man här hemma som sällan ger sig, så jag får lite dåligt samvete även om jag inte skulle kunna göra jobbet lika bra som han kan.



Oj oj, så du har också gjort en flygtur i en trappa... och som höggravid dessutom. Tur att det gick bra för dig också även om du blev blåslagen med. Här hittar jag små blåmärken på de mest udda ställen, som vid bh-bandet till exempel. Konstigt...



Ha en bra dag! Kram Anna

2008-08-18 @ 08:57:44
URL: http://tomteboanna.blogg.se/
Postat av: pia

Vilken finfin blogg du har!!! Här kikar jag in fler gånger:)



Kramelikram

2008-08-18 @ 09:03:17
URL: http://baramittlillahem.blogg.se/
Postat av: Camilla

Såna stenar ska vi bygga en mur av men min make är INTE en sån som gärna arbetar så det lär dröja här hemma, haha! Jag ringder snart en firma som får ta tag i det, kosta vad det kosta vill! Din make kanske vill, han verkar tycka om att arbeta. :)



2008-08-18 @ 16:17:13
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.
Postat av: Number nine on Melon Lane

Spännande med projekt.

2008-08-19 @ 08:26:40
URL: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0